Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

LA RIALLA DEL DIVENDRES

Un altre dia gris i amb pluja...ja convé que plogui, tots ho sabem, però quina diferència llevar-te amb el dia ple de núvols o amb un cel blau i solejat! En fi, pensem que l'aigua és necessaria i que , a més, avui som divendres i el cap de setmana és a tocar.
Com cada divendres penjaré un vídeo que ens ajudi a pujar una mica els ànims. Aquest també fa temps que corre per la xarxa, però cada cop que el miro em fa riure igual que si no l'hagués vist mai. Els nens, amb molt poca cosa són capaços de passar-s'ho molt bé!!

Per cert, animeu-vos a votar en l'enquesta, que en funció dels resultats farem algun comentari la setmana vinent, i com més vots, més fiables seran els percentatges! Fins dilluns, que el cap de setmana el blog descansa!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada