Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

NO LLEGEIXIS "BEST-SELLERS" AL LLIT

Ja sé que ahir us van regalar aquell llibre que feia tants dies que desitjaveu, i que teniu moltes ganes de començar a llegir-lo... i que l'únic moment és a l'hora d'anar a dormir, uns minutets al llit abans que els ull es tanquin.

El consell d'aquesta setmana és que no llegiu gaire estona al llit si el llibre és un "súper-vendes" de 600 pàgines, enquadernat en tapa dura i de 500gr de pes.


És més, el meu consell és que busqueu una estoneta per llegir-lo al sofà, ben asseguts i amb un coixí sobre els genolls per no cansar els braços i poder reposar el llibre. L'altre opció és fer-vos o comprar un "faristol" com el de la foto, i llegir asseguts tranquil.lament.

Si realment sou incapaços d'adormir-vos sense llegir uns minutets, sempre queden les edicions de butxaca, que potser fatiguen una mica més els ulls, però com a mínim les vostres espatlles, colze i canells no pateixen tant, i us ho agraeixen al llevar-vos l'endemà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada