Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

RESULTATS ENQUESTA

Avui toca analitzar l'enquesta d'aquesta setmana. Hi ha hagut menys participació que la setmana anterior, per tant els resultats tampoc ens serviran per aclarir gaire en quina posició dormim la majoria. Els resultats són aquests:


1. Un 30% (3 persones) dormen panxa enlaire.

2. Un 10% (1persona) dorm panxa a terra.

3. Un 20% (2 persones) dormen sobre el costat esquerre.


4. Un 10% (1persona) dorm sobre el costat dret.

5. Un 30% (3 persones) varien tant de posició al dormir que no saben en quina estan més estona.

Per tant, la majoria dorm panxa enlaire o canvia molt de posició. Queda pendent parlar un dia sobre quina crec que és la millor posició per dormir.

Sobre l'enquesta d'aquesta setmana, comentar-vos que toca una mica els nostres hàbits esportius. Fins ara hem parlat bastant d'hàbits posturals, i m'agradaria començar a introduïr algun consell sobre activitat física i esport. La pregunta és evident que va dirigida als que sou esportistes, però també als que feu esport de forma esporàdica:

Quan acostumeu a fer els estiraments? Abans de l'activitat, després, abans i després... o en realitat, no en feu mai? Crec que aquesta pregunta dóna molt joc, perquè és d'aquelles qüestions on cadascú diu la seva. Jo també donaré (i raonaré) la meva opinió... la setmana vinent quan tinguem els resultats. Som-hi, animeu-vos a participar!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada