Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

MILLORA LA CIRCULACIÓ DE LES CAMES

El consell-exercici d'aquesta setmana consisteix en enlairar les cames una estoneta cada vespre abans d'anar a dormir. Tot i que l'estiu és l'época de l'any on més s'inflen les cames i els turmells, ara a la primavera és un bon moment per agafar l'hàbit de fer l'exercici, i prevenir.

És molt senzill, únicament necessiteu una colxoneta on estirar-vos i aixecar les dues cames. Estarem en aquesta posició uns minutets al mateix temps que anem movent el tumell amunt i avall, notant com s'estira la part de darrere de la cama (punta del peu a mirar els ulls, i taló cap al sostre, alternant un i altre peu).

Si ens falta força abdominal per aixecar les cames, podem posar un coixí a la part final de la columna, o bé deixar les cames recolzades a la paret.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada