Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

MOTIVACIÓ

La motivació és la clau per realitzar els nostres propòsits. Com comentava el Ferran a l'entrada sobre cremar calories a l'hora de córrer, és ben cert que tenir ganes de fer esport ja és un gran pas. Per això és tan important marcar-se un objectiu. Si volem estar motivats, necessitem un repte, per petit que sigui.

Per exemple, pot ser que ens agradi córrer, que ens agradi la sensació de benestar que es té després de fer una horeta d'activitat física...però ens falti aquella motivació necessària per possar-nos les vambes i sortir a rodar!!

Si aquest és el teu problema, busca't un petit repte que encengui l'espurna de la motivació. I pensa en tots els beneficis que obtens si lluites per aconseguir-ho (millorar físicament, perdre pes, millorar la teva autoconfiança...).

Un repte seria apuntar-te a fer una cursa de 10km (continuant amb l'exemple de córrer), i a partir d'aquí planejar l'entrenament que necessites per poder acabar-la. Si no superes la prova, vol dir que falta capacitat de sacrifici, i per tant, que s'ha d'augmentar els dies d'entrenament. Si la superes, ja pots començar a pensar en nous reptes (fer-la més ràpid, acabar menys cansat...).

Qualsevol repte que et motivi a fer esport és vàlid!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada