Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

RESULTATS ENQUESTA

Hola a tots/es! Després de molts dies sense tenir ni uns minutets per poder dedicar-me al blog, torno amb moltes ganes. Per començar comentarem l'equesta de les últimes tres setmanes sobre si feieu treball de força en el vostre entrenament. També actualitzaré les curiositats i penjaré la nova enquesta. Com a mínim fins a mitjans d'agost que no marxo de vacances, tenim temps per tornar a posar el blog al dia!!

Els resultats de l'enquesta són:

1. No feu mai treball de peses: el 50%, 6 persones

2. Feu treball de força un dia a la setmana: un 16%, 2 persones

3. Feu treball de força dos dies a la setmana: un 16%, 2 persones

4. Feu treball de força tres o més cops a la setmana: també un 16%, 2 persones.


Per tant, la meitat dels que heu respost i que entreneu, no feu mai treball de força, i la resta, l'altre 50% sí que en realitza, com a mínim un dia a la setmana.

La veritat és que hi ha molts mites sobre el treball de força, tant en homes com en dones. Personalment crec que és molt recomanable per mantenir un bon to muscular, treure pressió a les articulacions (si ho fem correctament), i potenciar la densitat óssea. També és molt recomanable per perdre pes, ja que fer peses augmenta el nostre metabolisme basal (que són les calories que cremem en repós).

Realment si es realitza una pauta ben programada, amb una correcta progressió, les contraindicacions són mínimes, i els beneficis moltíssims. El meu consell de la setmana és que si aneu al gimnàs, parleu amb el vostre monitor sobre l'esport o l'activitat física que realitzeu i els objectius que teniu, perquè us aconselli sobre el treball de força que és més reconamanable per vosaltres. Si teniu algun dubte, aquí hem teniu!! (manelpaz@gmail.com)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada