Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

PLANNING PER LES VACANCES

Ha arribat el meu dia. Demà ja començo les vacances. Molts de vosaltres ja les heu fet, alguns encara n'esteu fent, i segur que n'hi ha que se les guarden per més endevant.
Durant 15 dies no escriuré res, intentaré estar desconectat d'internet, és a dir del món virtual, i també una mica del món real...

Per això avui analitzarem l'enquesta i us proposaré un petit planning d'entrenament pels dies que esteu de vacances, fàcil de fer i sense necessitat material! Som-hi!

RESULTATS ENQUESTA

1. 7 persones (53%) feu vacances que convinen esport i relax. Jo m'hi afegeixo.
2. 3 persones (23%) només feu vacances de relax.
3. 2 persones (15%) doneu a les vostres vacances un caire totalment esportiu.
4. 1 persona (7%) diu que no fa vacances. Desitjo que sigui perquè les guarda per més endavant...
PLANNING

Consiteix en realitzar de manera alterna (un día sí, l'altre descans) els següents exercicis:

1. Flexions de braços (3 sèries de 10, 15 o 20 reps. en funció del teu nivell. No cal posar els peus a un banc ni fer servir una pesa.Si et costa, recolza els genolls al terra)
2. Abdominals ( 3 sèries de cada exercici, mantenint la postura durant 15-20-30" depenent del teu nivell. Fer-ho per cada costat)

3.Cames (4 sèries de 25- 40 - 50" en funció de com estiguis de forma)


4. Estiraments ( mantenir 30" cada estirament i fer-ho dues vagades)És senzill, però efectiu per no perdre del tot la forma... Bones vacances!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada