Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

TORNAR A L'ACTIVITAT

Avui us donaré algun consell senzillet sobre la manera més adient per tornar a reenganxar-nos a fer activitat física després d'uns dies de descans:

1. Fer-ho de manrea progressiva. Ja sé que sempre es diu el mateix, però és molt important perquè les "agulletes" que tinguem no siguin massa exagerades.

2. Millor dos cops al dia poca estoneta que un de sol i estar fent esport 2h: Per tornar a posar el cos a to, és més recomanable donar-li petits estimuls , i fer-ho sovint, que estímul gran i aïllat.


3.No abandonis: encara que als dos dies tinguis "agulletes", pensa que et trobaràs millor tornant a fer activitat suau a l'endemà, que no pas descansant al sofà. Comprovadíssim!

4. I per últim... fes estiraments! Recorda que tan important és treballar un múscul (peses, correr, bàsquet...) com tornar-lo a relaxar després amb uns estiraments o un bon massatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada