Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

RESULTATS ENQUESTA

Aquestes dues setmanes l'enquesta ha estat força fluixeta, de fet només s'han comptabilitzat 7 vots. El resultat més destacable dels nous propòsits és que més del 50% dels que heu votat us heu proposat anar al gimnàs.

La veritat és que en aquesta época, és una bona opció, ja que el fred i l'escurçament del dia fa que hi hagi menys opcions de fer activitat física al aire lliure. També és una bona opció per millorar la condició física com a base dels esports que més t'agradin (esquí, btt, muntanya, córrer...), i d'aquesta manera disfrutar-los més sense patir per les agulletes de l'endemà.

La pregunta d'aquestes dues setmanes va lligada a la resposta de l'enquesta anterior. On preferiu realitzar activitat física, al aire lliure o al gimnàs? A veure que responeu...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada