Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

CANVI DE DISSENY

Després de gairebé 100 entrades i 8 mesos de blog he decidit fer un canvi en el disseny general de la pàgina. Aquests dies si us aneu conectant és possible que hi hagi variacions, però l'objectiu és aconseguir que abans de que acabi l'any tingui una forma ja definida.

També m'agradaria iniciar el gener amb la entrada 101, i per tant tancar el primer any de vida del blog (en realitat 8 mesos ja que vaig comançar a l'abril) amb 100 articles, que no està gens malament.

També intentaré introduïr alguna novetat. La primera la trobareu a la columna de l'esquerra, on hi ha un enllaç que us permet rebre els nous articles que vagi creant. Només heu de seguir els passos que us indica quan cliqueu.

La segona és la nova enquesta d'aquestes dues setmanes, que us demana la opinió sobre el tipus d'articles que més us interessen. A més, des d'aquí m'agradaria demanar-vos que si teniu alguna proposta sobre el disseny o contingut del blog m'ho feu arribar mitjaçant un comentari o un mail a manelpaz@gmail.com (si us agrada més el nou disseny o el vell, curiositats, idees...)

La tercera novetat és aquesta imatge del gatet que apareix en el fons del títol del blog. La vam fer aquest estiu a Cadaqués, i m'agrada perquè és divertida però transmet tranquil·litat alhora. És possible que la imatge de fons vagi variant en funció de l'estació de l'any o l'estat d'ànim... ja veure'm!!

Moltes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada