Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

DESPRÉS DE FESTES

Després de la primera fase de dinars i sopars de Nadal (encara queda cap d'any i reis) i d'uns dies de poca activitat física, el cos necessita tornar a la rutina de sempre. Per tant, és molt recomanable tornar-nos a llevar a la hora habitual, fer 5 àpats el màxim d'equilibrats possible i trobar un forat al dia per incloure algún tipus d'exercici físic. Encara que només sigui caminar, aquest ja ens ajudarà a començar a moure la musculatura. Després quan arribem a casa poden realitzar aquest senzill exercici per treballar la musculatura abdominal i de l'esquena, que necessita activar-se per compensar les llargues sobretaules asseguts a la cadira...




"Únicament hem d'estirar el braç i la cama contrària mantenint l'equilibri i la panxa ben apretada, al mateix temps que mantenim un ordre respiratori. Un parell de sèries de 15 repeticions cada una , estaria molt bé per començar"







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada