Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

PREPARA LES TEVES CAMES

Comença un nou any, amb tots els bons propòsits que això implica... en el camp de la salut i l'activitat física això comporta reptes com: menjar una mica millor, intentar arrivar a fer 30' al dia d'exercici, controlar els nivells d'estrès...


També és una época on comença a haver-hi dies que el sol es fa notar, i les ganes de sortir a l'aire lliure a fer alguna cosa també. És el cas del córrer, on cada dia hi ha més gent que s'hi aficiona, que mica en mica millora les seves marques i busca més temps per entrenar i seguir millorant. El problema apareix quan sorgeixen les primeres molèsties i al no tractar-les correctament es transformen en lesions.El córrer és una excel·lent activitat càrdiovascular, ideal també per eliminar estrés i perdre pes. Però també requereix un molt bon escalfament, una bona tornada a la calma abans de parar i uns estirament executats correctament. A més, és molt convenient anar al fisioterapeuta de tant en tant perquè comprobi com es troba la musculatura i l'articulació del genoll, que és de les que més pateix en aquest tipus d'activitat.Des d'aquí us animo a que els objectius que impliquen el gran repte de cuidar el vostre cos (i la vostra ment al mateix temps) es compleixin!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada