Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

LES PAUTES D'ENTRENAMENT

Els resultats de l'enquesta d'aquestes dues setmanes diuen que un 88% de les 19 persones que heu votat seguiu una pauta d'entrenament, encara que només sigui de tant en tant. Un 12% no la segueixen mai.

Crec que el resultat és molt bo, i m'agradaria comentar-vos cinc punts a favor sobre la importància de tenir un "planning" pels teus entrenaments:

1. Tenir una pauta implica tenir un objectiu, i només pots arribar al teu destí si saps on has d'anar.

2. Quan et falta motivació,tot fa mandra, i pensar el que has de fer un dia mandrós implica que et quedis a casa. Si t'ho marca la pauta, et costarà una mica menys.

3. Si està realitzada per un bon professional (això és bàsic), el teu entrenament guanyarà en qüalitat i és possible que et sorprenguis entrenant menys i millorant més.


4. El risc de lesions i de sobreentrenament disminueix


5.No és necessari ser un esclau del programa d'entrenament, ni que aquest et marqui el que has de fer cada minut del dia (excepte que siguis un esportista d'èlit i aquesta sigui la teva feina...), però si que ens ha d'oferir unes directrius generals sobre el que hem de fer. Això implica que saps perquè fas les coses i, per tant, les fas amb més ganes.


En fi, espero que alguna de les 8 persones que ha votat afirmant que segueixin un pauta d'entrenament ,m'ho confirmi cara a cara en la propera revisió del programa, je, je...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada