Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

ACTIVEM LA PREGUNTA DE LA SETMANA

Bona tarda! Ara que el blog comença a tenir cara i ulls, seria el moment de reactivar la secció de la pregunta de la setmana. De moment he rebut un parell de consultes, però m'agradaria que us animéssiu a enviarme un mail (manelpaz@gmail.com) amb alguna dubte o curiositat relacionada amb la vostra salut, l'activitat física, exercicis amb una finalitat determinada... d'aquesta manera aniran sorgint moltes idees per anar perfilant el blog!

També comentar-vos que a partir de l'enquesta setmanal, sorgirà el consell de la setmana. Per tant, tal i com estan les coses actualment, el consell de la setmana vinent estarà relacionat amb la zona cervical, ja que de moment va guanyant a l'enquesta sobre la zona del cos que més maldecaps ens ocasiona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada