Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

ANEM AGAFANT FORMA

Bon dia! Això ja comença a rutllar i el blog va agafant forma. Aprofito que treballant a casa tinc temps entre un pacient i un altre i així puc anar definint el Blog.
Ara que ja tenim la pregunta de la setmana en marxa, i us he donat un petit però molt pràctic consell, només falta crear la última secció de les que (de moment) tindrà el blog: "L'exercici de la setmana". Aquest consistirà en explicar-vos algun exercici o activitat que ens pugui ajudar a millorar la nostra salut, o bé a prevenir algun tipus de molèstia. Entre el dia d'avui i demà intentaré tenir-ho acabat. I quan vagi millorant el meu coneixement sobre disseny de blogs, ja aniré introduïnt més fotos, videos o dibuixos perquè sigui tot plegat més entretingut!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada