Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

FREQÜÈNCIA D'ENTRENAMENT


Què és millor, anar dos dies al gimnàs i fer dues hores d'exercici, o bé anar-hi quatre dies i fer una horeta? Aquestes són exemples de preguntes que la gent es fa quan vol marcar-se un programa o un ordre a l'hora d'entrenar.


La meva resposta seria qué és millor fer 30' cada dia de la setmana.


Que vol dir això? Vol dir que, en la meva opinió, i si parlem d'activitat física per la salut, per mantenir-se una mica en forma, per estar bé sense cap altre objectiu, és molt millor fer cada dia un estoneta d'activitat física, per poca que sigui, que no pas dedicar-hi només un o dos dies i estar-s'hi dues o tres hores.


És ben cert que costa treure temps cada dia, i que és més fàcil convinar-s'ho per dedicar-nos a fer exercici alguns dies concrets. Però quan parlo d'activitat física, em refereixo a moure'ns. Els dies que no poguem fer una activitat concreta, sempre hi ha recursos: Caminar fins a la feina, passejar al gos a un ritme més ràpid i una mica més d'estona, pujar per les escales, anar a la botiga del barri i carregar dues bosses, una a cada mà fins a casa, estirar-nos al arribar a casa i fer algun abdominal i algun estirament...

El més important és tenir present que cada dia hem de fer alguna cosa. Si, a més, podem anar dos dies a fer bicicleta, o a córrer o a la classe de manteniment del gimnàs, molt millor. Però això no ha d'evitar que els dies que no tenim una activitat concreta programada, no fem res. Pensa-hi un moment i segur que trobes la manera de moure't una mica més cada dia!!

Aquest tema dóna per molt, ja continuarem parlant...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada