Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

RESULTATS ENQUESTA

L'enquesta d'aquestes dues setmanes, ens ha deixat dos sorpreses molt positives. La primera és que la participació ha sigut molt elevada (20persones), i la segona és que la majoria dels que heu votat feu exercici molt sovint. Felicitats, el vostre cos (i ment) us ho agraeix!
Els resultats definitius són aquests:


1.Realiza exercici un dia a la setmana: 1 persona (5%)

2. Realitza exercici dos dies a la setmana: 3 persones (15%)

3. Realiza exercici tres o més dies a la setmana: 15 persones (75%)

4. No realitza exercici: 1 persona (5%)


La veritat és que els resultats confirmen que la majoria dels que visiteu el blog (i, a més, voteu a l'enquesta) sou esportistes, i que teniu una freqüència d'entrenament molt bona (més de tres dies a la setmana).

L'objectiu d'aquestes enquestes és aconseguir informació del perfil de persones que miren el blog, per així poder ajustar una mica els temes que tractao als vostres hàbits.

També s'ha de destacar que només hi ha una persona que no fa exercici. Evidentment, el consell que li donem és que comenci a fer una mica d'activitat física. La part positiva és que en el moment que comenci, per poc que faci (encara que només sigui sortir a caminar dos dies a la setmana), és trobarà molt millor.

A la tarda intentaré fer un comentari sobre la freqüència d'entrenament per acabar de comentar el tema d'aquesta enquesta.


Pel que fa a l'enquesta per les dues setmanes vinents, intentarem esbrinar si descansem les hores que ens fan falta. Fins ara coneixem la freqüència d'entrenamet dels que voteu, i també la regularitat amb que feu els estiraments. Ara seria molt interessant conèixer quantes hores dormim al dia, i més endavant quins son els hàbits alimentaris. Animeu-vos a votar!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada