Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

RESULTATS ENQUESTA

La veritat és que els resultats d'aquestes dues setmanes m'han sorprés molt. Ara entenc com és que els "late shows" de la TV tenen tanta audiència...

1. Un 66% (10persones) dormen menys de 7h al dia

2. Un 20% (3persones) dormen entre 7h i 8h al dia.

3. Un 13% (2persones) dormen entre 8h i 9h al dia.


Hem de tenir en compte que cada persona, en funció de l'edat, l'activitat que realitza, els nivells d'estrés a que es veu sotmés... té unes necessitats d'hores de descans determinades. Tot i això, crec que tots els que dormen menys de 7h, haurien de fer un esforç per intentar arribar a les 7-8h. També és cert que hi ha estudis que dormir massa tampoc és bo...


A vegades, volem fer moltes coses al llarg del dia,ja ens llevem cansats, prenem vitamines per compensar una alimentació deficient, cafeïna per evitar adormir-nos després del dinar...i potser, la manera de poder arribar a fer-ho tot és intentant organitzar-nos millor (us ho diu un desorganitzat...) i augmentant les hores de son. Estic convençut que el rendiment laboral i/o esportiu, l'humor i la energia,per tant la salut en general millorarien moltíssim!!

En fi, ja parlarem més d'aquest tema que és molt interessant. Us penjo l'enquesta, a veure si esbrinem quants àpats feu al dia!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada