Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

RECULL CURIOSITATS

1. La millor manera de fer que marxin les "agulletes" és repetint l'activitat que les va provocar, però a un ritme més suau...



2. Continuant amb les "agulletes", els estudis pràcticament confirmen que no són cristalls d'àcid làctic el que las produeix sino que són microtrencaments de les fibres musculars. Per tant, l'aigua amb sucre és un remei ineficaç.



3. Per acabar amb aquest tema, us comento que la tònica té una substància, anomenada "quinina", que diuen que va bé per lluitar contra les "agulletes". Suposo que la marca és indiferent...





4. Sabies que si fas neteja a casa durant una horeta i el teu pes està al voltant dels 70kg cremes unes 450 kcalories?





5. En canvi, si et quedes a casa veient un partit de futbol a la tv que dura 90minuts, només cremaras 110Kcal... però si en lloc de mirar-t'ho, jugues tu el partidet, el total de calories cremades seran 845!! Val la pena, no?



6.Per recuperar-te d'un entrenament de força necessites unes 48h, però un estudi de la universitat d'Arkansas diu que el 53% dels que entrenen necessiten 72h.



7. Segons la medicina tradicional xinesa, ara que arriba la tardor els òrgans que has de cuidar d'una manera especial són els pulmons i l'intestí gros.

8.També és una época on aparèixen molts problemes a la pell i al cabell, per tant cal tenir-ho present.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada