Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

TREBALLA LES CAMES

L'exercici d'aquesta setmana és molt senzill de fer i es pot realitzar pràcticament a tot arreu. Ara que arriba el bon temps i toca posar-se els pantalons curts, és un bon moment d'enfortir una mica les cames. A més aquest exercici és molt recomanable pels vostres genolls, ja que la musculatura que treballa és la que s'encarrega de que aquests no pateixin tant:


Consisteix en recolzar l'esquena a la paret i doblegar els genolls fins que aquests arribin a 90º. És molt important que el genoll quedi just sobre el turmell, de manera que us pogueu veure les puntes dels peus.

Per començar podeu mantenir la posició uns 15-20", sense bloquejar la respiració, i fer-ho 6-8 cops. Quan no us costi, aneu augmentant progressivament el temps fins arribar al minutet, fent 8-10 repeticions.


Després de l'exercici, com sempre, és molt important estirar. Us agafeu el peu com al dibuix i manteniu un lleugera tensió durant 30" cada cama.

Si ho feu 3 cops a la setmana, segur que notareu en poc temps que les cames estan més fortes i els genolls també!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada