Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

AGAFAR-SE LES MANS PER DARRERE L'ESQUENA

Avui començem la setmana amb un exercici molt senzill que ajuda a millorar la flexibilitat dels músculs que envolten les espatlles. Consisteix en agafar-se les mans, o bé tocar-se els dits de les mans per darrere l'esquena. sense amagar el cap ni doblegar el cos.


Una mà per sota i l'altra per dalt, aguantant uns 5-6", sense forçar , i després canviar l'ordre de les mans. Si no teniu cap problema en agafar-vos les mans, vol dir que teniu molt bona flexibilitat d'aquesta zona (cintura escapular). Si només toqueu amb els dits, significa que heu de realitzar l'exercici de tant en tant, de la mateixa manera que si amb una mà us toqueu però canviant l'ordre ja no.


Finalment, si sou incapaços de que les puntes dels dits es toquin, cada dia podeu dedicar uns minutets a fer l'exercici de manera lenta i progressiva, sense voler forçar més del compte. També us podeu ajudar d'una goma, tovallola o cinturó, com es veu a la imatge...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada