Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

EL MASSATGE ALLARGA LA VIDA

Després de uns dies de descans, platja, calor, coets... hem de tornar a la dura realitat. De fet aquesta setmana tampoc és tan dura, ja que som dimecres i ràpidament tornarem a ser dissabte. Llegint una revista que es diu "men's health", que sembla la típica revista de bellessa masculina, dones, roba i cotxes, però que en realitat té articles molt bons i molt ben documentats sobre activitat física i salut, ahir vaig trobar un article que comentava els resultats d'un estudi, són aquests:


"En un estudi publicat en el JOURNAL OF ALTERNATIVE AND COMPLEMENTARI MEDICINE, diuen que rebre un massatge fa baixar un 7% la pressió arterial i la freqüència cardíaca disminueix en 11 pulsacions. El director de l'estudi , el Dr Alan Kaye, asegura que amb el temps aquestes petites millores poden allargar fins a 6 anys la vida d'una persona. Afegeix que els efectes beneficiosos del massatge poden durar varis dies, i que com més massatges es reben, més fàcil és que el cos es reajusti per si sol i de forma permanent"


Per tant, sempre és un bon moment per proposar-te fer un canvi en els teu hàbits diaris, menjar bé, fer activitat física, i regalar-te un massatge o tractament de tant en tant, per reajustar el teu cos, encara que no tinguis cap molèstia...
Demà comentarem l'enquesta sobre l'estrès laboral i penjarem la nova per les properes dues setmanes!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada