Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

RESULTATS ENQUESTA

Avui és divendres, però com que la setmana ha estat curta no hi ha vídeo. Encara falta comentar l'enquesta i proposar-ne una de nova...

Com hem pogut veure, els resultats sobre l'enquesta de l'estrès a la feina són molt contundents: Un 60% dels que heu votat confirmeu que la vostra feina us provoca estrès (5 persones diuen patir estrès i 1 persona diu que de tant en tant). Per contra, un 40% (4 persones), heu votat que no.

Una mica d'estrès és possitiu, inclús necessari per tirar endavant, per estar motivat a fer coses, per tenir aquell cuc a la panxa quan has de realitzar una tasca important que t'han encomanat... però l'excès d'estrès, o bé de periodes concrets amb molt estrès, és molt negatiu pel cos: Cansament, insomni, malhumor,desmotivació... que pot derivar en malalties greus.

Per tant, hem de buscar mesures per combatre l'estrès: fer activitat física, dedicar uns moments per relaxar-nos, portar una alimentació equilibrada...

A partir de la setmana vinent iniciarem una nova secció amb activitats o exercicis que ens puguin ajudar a disminuïr els nivells d'estrès, ja que és un tema sobre el que he rebut moltes propostes (gràcies).

Per últim comentar-vos el tema de l'enquesta per les dues setmanes vinents: Feu treball de força dins del vostre entrenament (peses, classes de tonificació...)?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada