Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

MILLORA LA CONCENTRACIÓ

Avui us passaré dos exercicis extrets del llibre "Gimnasia mental" del Tom Wujec, per treballar la concentració. De fet, aquest llibre està molt bé perquè ens planteja que imaginem el cervell com si fos un múscul més del cos que s'ha de treballar. I, com passa amb les cames o els braços, si només ho treballes de tant en tant, els resultats no apareixen.


La concentració és aquella possibilitat de centrar-se en unes coses i deixar de banda unes altres. Per tant, és la base de qualsevol treball que volguem fer amb la ment... penseu quan intenteu realitzar una tasca i sense voler el vostre cap s'enrecorda que has d'anar a comprar, que tens el cotxe al mecànic, que diu la Mònica Lopez que demà plourà... tot això és fruït d'una baixa capacitat de concentració.


En fi, us explico els dos exercicis que son molt senzills:


1. Intenta estar 2' mirant l'agulla del rellotge que marca els segons, completament concentrat, només pensant en el moviment i recorregut que fa i deixant de banda qualsevol altre pensament que ens passi pel cap... no és tan fàcil!! (Clica a aquesta direcció si vols un rellotge: http://www.comunicaciodigital.com/rellotge_catala/rellotge_catala_flash.htm)

2.Una vegada hem superat aquesta prova, el segon exercici consisteix en col·locar el rellotge damunt de la TV quan facin alguna sèrie o bé anuncis interessants. Intenta mantenir l'atenció 2' als segons del rellotge sense que la TV pugui amb la teva concentració.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada