Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

RESULTATS ENQUESTA

Els resultats de l'enquesta d'aquestes dues setmanes són els següents:

1. 4 persones fan 3 àpats al dia (30%)
2. 7 persones fan 4 àpats al dia (53%)
3. 2 persones fan 5 àpats al dia (15%)
4. Ningú fa més de 5 àpats al dia.


Abans de tot, recordar-vos que tot el que escric aquí no és res més que la meva opinió. Tot surt de llibres que he llegit, classes a les que he assistit, cursos... però de tot això, el producte final no és res més que la meva manera de veure aquests temes, que pot coincidir amb el que us han comentat o heu llegit o estudiat...o no!

Crec que és molt recomanables fer entre 4 i 5 àpats al dia: Esmorzar, mig matí, dinar, berenar i sopar.

L'esmorzar al matí seria un dels més importants, ja que portem moltes hores sense menjar res, i el cos necessita energia per posar-se en funcionament. Si entre l'estona d'esmorzar i l'hora de dinar passa moltes hores, és recomanable ingerir quelcom a mig matí (peça de fruita, iogurt, petit entrepà), perquè així el cos no te tanta gana a l'hora de dinar i no cal fer 2 plats i postres...
Per dinar és recomanable un o dos plats, que tinguin més calories que els del sopar, però que convini bé amb aquest (entre el dinar i sopar que hi hagi hidrats de carboni, proteïnes, greixos càrdiosaludables, vitamines, minerals...) i de postre... crec que és millor guardar-lo per berenar (fruita, iogurt...).
Finalment és molt important que el sopar sigui lleuger perquè si és molt calòric, part d'aquestes calories no les podrem cremar, i aniran a parar allà on menys interessa!! A més un sopar abundant és el millor aliat per no poder conciliar la son... i a l'endemà el despertador sona igualment!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada