Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

EXERCICI DE LA SETMANA

Avui explicaré un exercici que va molt bé per reduïr els nivells d'estrès, i per afluixar el to de la musculatura cervical.
La majoria d'exercicis els hem de fer fixant-nos molt en la respiració, que és la clau per aconseguir una bona relaxació.

Consisteix en estirar-nos panxa enlaire i col·locar una piloteta, no gaire dura i d'un diàmetre més gran que el d'una de tennis, darrere el cap.


A partir d'aquí, anirem inflant i desinflant la panxa de forma lenta i progressiva al mateix temps que movem la barbera cap a un costat i l'altre, molt a poc a poc i sense forçar. Després fem el mateix movent el cap amunt i avall (dient si), també al ritme de la respiració.


Finalment, treiem la pilota de darrere el cap i estem uns minutets amb els ulls tancats, notant la pressió que fa el cap contra el terra, prenent consiència dels canvis que ha experimentat la zona cervical, i seguint respirant de forma lenta i controlada, agafant l'aire durant 2-3" i deixant-lo anar amb la boca una mica oberta durant 6-8"...
Quan us aixequeu, segur que us noteu diferents!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada