Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

NO ET DEIXIS LES ULLERES DE PISCINA


Tenint en compte la calor que fa, i que estem a punt de començar el mes d'agost, segur que tots ens intentem escapar a la piscina o a la platja el cap de setmana. Per això, el consell d'avui és que no us oblideu de les ulleres d'aigua. Perquè? Imaginem que estem 4-5h a la platja o a la piscina. Que com a mínim ens endinsem a l'aigua uns 20' de cada hora, ja que quan pica el sol, és impossible estar-se a la tovallola... doncs si aprofitem només alguna d'aquestes estonetes que anem a l'aigua per fer uns metres nedant, a part de refrescar-nos i descansar, segur que quan acabi el dia ens notem millor!! El cos necessita estonetes de no fer res (estirar-se i descansar), però si aquestes venen després d'una mica d'activitat, el premi encara és més benvingut!!

1 comentari:

  1. Quin bon consell, Manel. Ets un crack..! Últimament anem bastant a la piscina a l'aire lliure, i els primers cops no les duiem i... la veritat és que venia de gust fer uns metres (no gaires, no et creguis). Val més anar ben preparat per si les mosques..!

    ResponElimina