Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

DESCANSA 5' DE CADA HORA

Aquest cap de setmana m'he endinsat en el "facebook", una xarxa de contactes on trobar amics de la teva ciutat, universitat, gent que fa temps que no veus... està força bé.
Això m'ha fet veure que molta gent passa un munt d'hores davant de l'ordinador, ja sigui per feina, per oci, o per les dues coses alhora.
És per això que el consell d'aquesta setmana és que descanseu uns 5-10'cada hora. Quan dic descansar em refereixo a aixecar-vos de la cadira, estirar una mica el cos, braços enlaire, moure suaument el cap a banda i banda, anar a fer un glop d'aigua... a desconectar realment durant uns instants del que estàveu fent.

Algun dia ja hem comentat la importància d'asseure's bé davant la pantalla, tenir el colze recolzat, els peus sobre un reposapeus (veure etiqueta d'ergonomia), no agafar el telèfon amb l'espatlla i l'orella... doncs a tot això hauriem d'afegir aquest petit descans per relaxar la musculatura posterior d'esquena i cames, que és la que més pateix quan estem molta estona quiets. Els beneficis superen amb escreix la pèrdua de 10' de feina, després estareu més concentrats i el rendiment augmentarà, i si no, feu la proba!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada