Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

EL MASSATGE CAPILAR


Ja hem parlat molts cops dels beneficis dels massatges per la musculatura, l'eliminació de toxines que produeix, la millora de la circulació sanguínia i limfàtica, el benestar que aporta...

Avui us vull donar a conèixer el massatge capil·lar. La dinàmica és molt semblant a qualsevol altre massatge: friccions, cercles amb els polzes, pessics, pressions mantingudes... el que canvia és la zona, ja que al cap no és gaire habitual rebre un massatge (excepte quan t'ensabonen el cap a la perruqueria).

Doncs bé, els beneficis que aporta també són molts: ajuda a combatre les migranyes, disminueix els nivells d'estrès,enforteix el cabell des de l'arrel, disminueix la fatiga visual... i a més com tot massatge, activa la circulació sanguínia a la zona, i això beneficia a la gent que pateix de caiguda de cabell.

2 comentaris:

  1. Però realment és efectiu el massatge capilar per als homes que pateixen de manera natural la caiguda genètica de cabell?

    Àlex

    ResponElimina
  2. Evidentment no hi ha cap producte ni tècnica que faci miracles, ni cap remei que funcioni a tothom per igual. El que està clar és que la irrigació sanguinia a la zona és possitiva tant per l'efecte d'aport d'O2 com per l'efecte de neteja de residus... si a més es convina amb productes que tinguin certa eficàcia, s'inicia una dieta equilibrada i es redueixen els nivells d'estrés... la millora ha d'aparèixer en molts casos!

    ResponElimina