Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

ELS BENEFICIS DE LA RUTINA

Possiblement fa poc que has acabat les vacances, i comences a pensar que la rutina tornarà a formar part de la teva vida: llevar-se, feina, dinar, feina, sopar ...i cap a dormir perquè estas cansat/da i a l'endemà tot torna a començar!!

Realment sempre donem la culpa a la rutina, però hem de veure que en alguns aspectes aquesta és positiva. Per exemple: quantes hores has dormit mentre feies vacances? Uns dies moltes i d'altres perquè anaves a sopar fora o a pendre alguna cosa, poques.

I els àpats? Seguien un equilibri i una regularitat horària? Segur que no. Un dia el gran sopar, un altre el berenar amb els amics, a l'endemà no menjaves gaire pels remordiments...

Per tant, pensa que la rutina aporta coses bones al nostre organisme, la regularitat i l'ordre en els àpats i en les hores de son formen part de la base d'una bona salut.

La resta d'accions rutinàries del dia, són un altre tema que cadascú haurà de solucionar perquè no facin de la tornada a la feina un maldecap massa gran!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada