Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

NOVA ENQUESTA



Després d'uns dies de pont, tornem a la realitat de l'inici de curs. Els telenotícies no paren de comentar com ha anat el primer dia de curs escolar, els embusos en cotxe ja comencen a aparèixer... De fet, l'any en termes d'organització potser sí que comença el 15 de setembre.

És per això que l'enquesta d'aquesta setmana vol esbrinar si us heu plantejat nous propòsits de cara al nou curs... i més endavant intentarem esbrinar si s'han complert!!

Pel que fa a l'enquesta de la setmana passada, a 9 de les 12 persones que vau votar us costa sobretot engegar els matins d'hivern. 2 persones a l'estiu i només una a la tardor. És molt curiós perquè l'única época que té un síndrome relacionat amb això és la famosa "astenia primaveral"... i ningú l'ha votat (deu ser perquè queda molt llunyana).


Per tant, podem deduïr que la reducció de llum solar i el fred de l'hivern són els dos aspectes que més influeixen en la dificultat de llevar-se... Doncs preparem-nos perquè els últims mesos de tardor encara són pitjor en aquests aspectes que molts dies d'hivern!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada