Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

FLEXIBILITZA ELS TEUS PEUS

Quan fa fred, els peus són una de les zones del cos que més ho noten. Per tant, el que fem és posar-nos mitjons ben gruixuts i dur-los ben tapats tot el dia. De fet només ens enrecordem d'ells quan no estan calents.

Això, indirectament, també implica que no els cuidem tant. No posem crema hidratant, no realitzem amb ells cap exercici... i , no obstant, volem que segueixin rendint com sempre i que sobretot no es queixin encara que anem a córrer, en bici, que portem sabates ben apretades...

L'exercici d'aquesta setmana és molt agradable. Consiteix en realitzar una estoneta de mobilitat dels músculs que formen part del peu i ,perquè no, acabar amb una mica d'automassatge amb crema hidratant. Segur que després us trobeu millor:


1 comentari:

  1. برامج إقلاع سوفت - دليل برامج إقلاع سوفت
    حيرةوبم ميران المصريين العاملين
    الجودة :قطاع
    قطاع الاتصالات

    ResponElimina