Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

GUANYA LA SALUT

Aquests dies heu anat contestant l'enquesta de la setmana, i els resultats finals són molt significatius: El 83% (20persones) creiem que la salut és el primer aspecte a tenir en compte en ordre d'importància. El 17% (4persones) creuen que l'amor és el més important en primer terme.

És evident que tot és molt important, i que en determinats moments potser el que necessitem són diners per veure el final del túnel, d'altres que penses que sense la teva persona estimada no ets capaç de fer una passa... però la majoria coincidim que sense salut no es pot fer RES.

Tot i això, quants cops hem esperat a tenir mal de panxa per ser conscients que ens hem passat menjant? o quantes vegades l'esquena ens ha fet la guitza perquè no hem escalfat o estirat tot el que feia falta abans i després del partidet del diumenge??

Segurament tots podriem explicar molts exemples semblants, i és possible que al moment estiguem motivats per evitar que això torni a passar, però després d'un temps... tornem a caure.
(foto de port salut a Haití)

Per tant, el consell d'aquesta setmana és un tòpic: "més val prevenir que curar". Això vol dir:

-No esperar a tenir les cervicals carregades per anar a veure al fisio

-No esperar a veure que hem pujat 3Kg de pes per fer una dieta equilibrada.

-No esperar a que sigui any nou per fer els nous propòsits i decidir-nos a fer esport al gimnàs...

-No esperar (que cadascú pensi la frase més adient i que es proposi complir-ho...)

Si mica en mica anem complint objectius relacionats amb els pilars que sostenen la salut (alimentació, activitat física i activitat mental) el vostre cos ho agarirà i podreu destinar l'energia que calgui als camps dels diners i l'amor!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada