Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

LA NOSTRA IMPLICACIÓ EN LA SALUT


Quan ens trobem amb un problema de salut, el que volem és solucionar-ho, i si pot ser ràpid, doncs millor. Si afortunadament és causat per una circunstància determinada (caiguda, cop...), possiblement només haurem d'esperar el temps recomanat i realitzar el tractament adeqüat, i... tot arreglat. Podem seguir amb la nostra vida normals i els nostres hàbits.

El problema apareix quan el problema de salut és causat per un seguit de conseqüències que provenen dels nostres hàbits, o millor dit mals hàbits (posturals, laborals, alimentaris...), que s'han establer al llarg de molt temps.

És en aquests casos, on la persona, s'ha d'implicar per aconseguir solucionar el problema. No n'hi ha prou amb esperar a que el mal passi, o en posar-se en mans del fisioterapeuta un cop a la setmana i esperar que ens solucioni el problema.

La única manera de que desapareixin aquests problemes de salut és que tant el pacient com el terapeuta s'impliquin i es complementin, buscant la causa que els ha produït i tractant-la, tant a la consulta (tractament corresponent) com posteriorment a la feina (estrès, mals hàbits posturals...), a casa (menjar, dormir...) i als espais d'oci (gimnàs, aire lliure...).

Malauradament, encara estem molt acostumats a pendre una pastilla i esperar que el mal passi, en lloc de buscar la raó del dolor i intentar solucionar-ho...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada