Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

EL NOU PROJECTE PEL JUNY...


Després de molts dies sense escriure al blog, torno a fer-ho. El nou projecte de que vaig parlar en l'últim post segueix la seva evolució, i si tot va bé, veurà la llum al mes de juny.
Per tant, i mentre no estigui en marxa, tornaré a editar alguna entradeta setmanal sobre els temes de sempre: salut, activitat física, consells, enquesta...
Per cert, l'última enquesta que vam fer sobre quin creieu que era el millor moment del dia per fer esport va donar com a resultat el matí. Estic totalment d'acord, començar el dia fent activitat física és la millor manera d'estar actius mentalment per fer front a una dura jornada laboral i domèstica...
Si per horaris només podeu fer esport al vespre, el meu consell és que la major part dels dies sigui una activitat suau (ioga, tai-txi, pilates..) perquè no ens activem massa i llavors ens costi adorminr-nos!!

2 comentaris:

  1. Ei...i els que només podem còrrer al vespre...que!!!!!!

    ResponElimina
  2. Sempre és millor fer esport al vespre que no fer-ne... això si,que passi una estoneta entre córrer i anar a dormir!!

    ResponElimina