Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

LA FELICITAT I LA SALUT


Està demostrat que ser feliç és una de les millors maneres de tenir una bona salut. De fet, quan no et trobes bé, és molt difícil que siguis feliç. De la mateixa manera, si ets feliç, també és complicat que et trobis malament. Aquest cercle viciós es va repetint, i nosaltres som els que decidim en quina part volem estar, en la de la felicitat-salut o en la de la malaltia-nofelicitat...
Quan dic que nosaltres decidim, em refereixo a la capacitat que tenim d'influenciar mitjançant els nostres pensaments en les respostes corporals.
Fem una proba? Ahir, diada de Sant Jordi, un dia assolejat, assenyalat, on vols comprar un detall a la/les persones que estimes, com et trobaves? Possiblement millor que d'altres dies.
Perquè? Doncs perquè el teu cervell sabia que era un dia especial, i tots els dolorets que podies patir emetien un freqüència més baixa que la que produïa la del dia especial. O no?
Això és un petit exemple de com és possible millorar la nostra salut si som capaços de centrar-nos en les coses positives que té cada dia,o en la part de la recuperació que ja hem superat, i deixar de banda el que encara ens queda.
És més beneficiós pensar que ja pots recolzar el turmell que et vas esquinçar la setmana anterior que no pas pensar en que encara no pots córrer...m'enteneu?

Això si, aconseguir ser feliços ja és cosa vostra...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada