Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

EL KINESSIOTAPING

Des de fa un temps, a la TV es veuen esportistes amb uns embentats de colors (blau, rosa, negre...) que criden l'atenció. Molts m'heu demanat quin tipus d'embenat és, i per a què serveix.
El Kinessiotaping o embenat neuromuscular, va ser creat fa 25 anys al Japó per Kenzo Kase i s'ha posat molt "de moda" últimamant perquè té moltes funcions:
- Reeduca el sistema neuromuscular i propioceptiu
- Facilita el drenatge limfàtic
- Redueix el dolor
- Accelera el procés de recuperació de la lesió...

I, a part de moltes altres funcions, te la propietat de ser resistent a l'aigua i ens permet dur-lo durant tres o quatre dies.

En paraules més entenedores, podriem dir que és un excel·lent complemet per lesions com:
- Contusions
- Esquinços de turmell
- Trencaments fibril·lars
- Molèsties musculars...

La meva opinió al respecte, és positiva.I l'experiècia que tinc amb aquest embenat també. No crec en els producte miraculosos, ni que serveixi per solucionar-ho tot, però en canvi, considero qué pot complementar molts tractaments ajudant a que la recuperació sigui més ràpida!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada