Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

ENTRENA A L'AIGUA

Amb la calor d'aquests dies, tots busquem refrescar-nos una mica a la platja o bé a la piscina. Tenim tendència a estirar-nos per gaudir del sol, i quan apreta massa endinsar-nos a l'aigua per baixar la temperatura corporal uns instants, i tornar al sol.
El que us proposo és que aprofiteu l'aigua no només per refrescar-vos, sinó també per entrenar. Realitzar uns metres nedant l'estil que més us agrada i anar augmentant dia a dia l'estona o la distància, serà una motivació més i ajudarà a mantenir-vos en forma.
A més, us proposo tres senzills exercicis que faran treballar la musculatura abdominal sense problemes d'impacte ni de posició, doncs la densitat de l'aigua permet oferir una resistència adaptada a les característiques personals i minimitzar les contraindicacions. Només és necessari algun material que us permeti mantenir-vos amb un mínim de flotació ( a les imatges surt un cinturó, però un xurro o una fusta agafada amb les mans també serveixen):

Bicicleta - pujar i baixar genolls - estirar cama endavant

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada