Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

TREBALL D'EQUIP

Un dels problemes més habituals que tenim els fisioterapeutes és el d'aconseguir que la gent entengui que no som mecànics, i que no podem canviar una peça cada vegada que no funciona bé o dona problemes.
Quan vas al mecànic perquè el cotxe fa un sorollet extrany, l´únic que has de fer és esperar que encertin què és el que funciona malament i ho canviïn. Llavors, reculls el cotxe, pagues i marxes.
Quan vas al fisio perquè el teu genoll et fa un petit doloret, no et pots esperar que estirat a la camilla el fisio posi les mans a sobre uns minuts i et digui: "molt bé, ja està arreglat, pots marxar". Això només passarà un cop de cada 100. El que cal esperar és que et demani des de quan et fa mal, perquè, a on, quan augmenta, quan disminueix... i que entre els dos es trobi la manera d'aconseguir que el doloret desaparegui.
El fisio movent, palpant, manipulant, estirant... i el pacient fent els exercicis que toquin a casa o deixant de fer els que no toquen.

En el fons, és un treball d'equip...

foto: http://imagebase.davidniblack.com/main.php

1 comentari: