Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

DESCANS

Demà és festa, i divendres molts també fem pont. Em sap greu pels que es queden treballant, però la part positiva és que segur que ho fan a mig gas perquè aquests dies el ritme baixa una mica.
La veritat és que el descans és tant important com l'activitat. Si parlem de feina, està comprovat que petits descansos cada hora ajuden a millorar el rendiment laboral, i de cara a la salut poden evitar moltes molèsties.
Si parlem d'activitat física i esport, tan important és entrenar a un bon ritme com descansar quan toca. Diuen que "l'entrenament cansa i el descans entrena". Tot en la proporció justa, evidentment.
Per tant, avui és com si fos divendres, i el que toca és penjar un vídeo. En aquest cas he triat una metàfora del tema del que parlem. Són unes botes de bomber descansant entre un servei i un altre. Els dibuixos fets amb boli bic i la presentació, molt ben lligada amb la música, és del Ferran Serra i si en voleu veure més, tots impressionants, només heu de clicar l'enllaç cap al seu blog, que realment val molt la pena!!


Espectacular, no? Aquesta tarda penjaré la nova enquesta quan tingui un moment... ja sabem que si volem fer pont primer ens ho hem de guanyar!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada