Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

COM ESTIRAR-SE A PRENDRE EL SOL

Després de passar uns dies descansant a la platja i veure com la gent pren el sol, crec que és un bon moment per comentar com ens podem estirar a la sorra.


Si estem panxa enlaire, el més recomanable és perdre dos minutets per aplanar una mica la zona on estem estirats i anar portant sorra a la zona on col.locarem el cap. D'aquesta manera estarem fent un coixí, còmode, ràpid, que ens ajudarà a no tenir el cap penjant de qualsevol manera (i si no em creieu, feu un cop d'ull a la gent que està estirada quan aneu a la platja...).

Si no us fa res dedicar-hi algun segon més, també podem enfonsar una mica la zona on aniran els glutis i així encara estarem millor.

I si ens volem girar panxa a terra, només hem de tibar una mica la tovallola avall, perquè el coixí que hem creat no ens molesti, i a més, es mantingui al seu lloc per si ens volem tornar a girar.

L'altra opció és llogar una "tumbona" o portar-la de casa, tot i que panxa a terra no estareu gaire còmodes!


Tenint en compte l'estoneta que podem passar en la mateixa posició (sobretot si ens adormim...) val la pena vigilar d'estar còmodes, que les nostres cervicals i lumbars segur que ho agraeixen!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada