Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

ABDOMINALS (2)

El segon exercici abdominal que us vull ensenyar treballa principalment els oblics, que són aquells músculs abdominals que ens permeten girar i inclinar el tronc a la dreta i a l'esquerra.

Ens hem de col·locar panxa enlaire, i portar els genolls cap a un costat mentre mantenim el cos recte. Col·locar les mans darrere el cap, on només treuen una mica de pressió a les cervicals, mai tiben... i pujar lentament uns 30º. Com sempre hem de treure l'aire quan fem més esforç, és a dir, al pujar. També és correcte anar treient l'aire al llarg de tot el recorregut (pujar i baixar), i agafar-lo quan estem a baix just abans de tornar a a repetir l'exercici.


Després d'unes quantes repeticions, notarem que la zona abdominal treballa, intentem fer alguna més sense forçar les cervicals, i descansem uns segons. Després portem els genolls cap a l'altre costat per començar a treballar els oblics de l'altre banda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada