Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

FES ABDOMINALS (1)

Ara arriba el bon temps, i toca treure's la roba per prendre el sol... però sempre hi ha el maldecap de tenir una zona abdominal estéticament "perfecte".
Jo avui us faré unes recomanacions per qui vulgui començar a treballar aquesta zona del cos, però no sota el punt de vista estètic, sinó sota un punt de vista funcional.
La zona abdominal és el centre del cos, intervé en moltíssims moviments tant de braços com de cames, i a més, treballa íntimament amb la zona lumbar. Per aquesta última raó és tant important realitzar correctement el treball abdominal, per aconseguir que protegeixi la nostra esquena transformant-se en una "faixa natural" que ajuda a la zona lumbar.
L'exercici d'aquesta setmana (us aniré ensenyant més...) és el següent:

1. Col·loca't panxa enlaire sobre una colxoneta, i doblega els genolls i la cadera de manera que faci uns 90º respecte al cos. Les mans al costat del cos i deixa la zona cervical ben recolzada i sense tensió. Les espatlles no fan força al realitzar el moviment, que consisteix en apropar els genolls al pit deixant anar l'aire i en tornar a baixar les cames fins que la zona lumbar es recolzi de nou a la colxoneta, inspirant. Una estoneta cada fins que notis que l'abdominal treballa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada