Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

ABDOMINALS (3)

Continuem amb la sèrie d'exercicis abdominals. Avui us explicaré un abdominal isomètric, és a dir , un que consisteix en mantenir la posició sense fer cap moviment.
És possible que en alguna entrada anterior ja n'hagi parlat, perquè penso que és un exercici molt complert, on treballem la musculatura abdominal, la musculatura lumbar, i també els braços i cames.

Consisteix en col.locar-se panxa a terra, però recolzant-nos únicament amb els colzes i les puntes dels peus. El cos es manté ben estirat sense aixecar ni deixar caure el cap (s'ha de mantenir en la mateixa línia del cos), i sense arquejar les lumbars, ni aixecar el cul. També és important que els colzes quedin just sota les espatlles perquè les cervicals no pateixin.
Finalment només queda mantenir la postura uns 30" (en funció del vostre estat de forma més o menys temps), sense bloquejar la respiració, i amagant el melic cada cop que expulsem l'aire.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada