Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

ABDOMINALS (4)

Últim exercici d'aquesta mini-sèrie d'abdominals. Avui us explicaré un molt complert que treballa el recte abdominal, tant en la seva porció superior com inferior.

Ens estirem panxa enlaire, amb les mans darrere el cap, ajudant i no tibant. Aixequem les cames i les col·loquem a 90º rspecte la cadera. L'exercici consisteix en apropar "el nas" als genolls mentre deixem anar l'aire, i en agafar-lo baixant fins que el cap toca a la colxoneta i els genolls tornen a fer 90º amb la cadera, amb les lumbars recolzades.
Una variant seria realitzar el mateix moviment amb les cames, però el tronc al pujar gira a un costat, tornem a baixar i després puja i gira cap a l'altre.

Com sempre és molt important mantenir un ritme respiratori constant i deixar anar l'aire quan fem més esforç. Les mans no han de tibar del cap i coll, i els genoll pugen el que permeti la nostra força i flexibilitat.
Amb aquest aquest exercici finalitzem la sèrie de quatre, on hem après a treballar tots els músculs de la zona abdominal: recte anterior(ex. 1 i 4), oblic extern i intern( ex. 2 i 4) i transvers de l'abdomen(ex.3).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada