Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

ENQUESTA AMB EL XAT

M'agradaria fer una proba amb el xat que apareix des de fa uns dies a la finestra emergent de la vostra dreta. Com sabeu, en mesos anteriors hem anat realitzant algun tipus d'enquesta, amb qüestions relacionades amb l'esport i la salut, però clar, les respostes són molt limitades.
La intenció és conèixer la vostra opinió sobre diversos temes per després realitzar entrades al blog que us puguin interessar.
Per participar en aquest "invent", només haureu de donar la vostra opinió a la pregunta que plantegi (serà en nom de MANELFISIO) i al cap d'uns dies en farem un resum.
La manera d'escriure al xat és molt senzilla, només heu de posar el vostre nom (o un que sigui inventat) i escriure la resposta. Després jo ja ho gestiono tot des del meu ordinador. El risc d'introduïr un xat és que si algú vol fer el brètol i escriure tonteries ho pot fer, però com que és una pàgina molt específica i , a més, jo puc esborrar comentaris "no apropiats" no crec que passi.

La primera qüestió va encaminada a esbrinar quin tipus d'articles us agraden més: de salut en general, de consells, d'exercicis, d'activitat física???
A veure si funciona!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada