Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

ESPECIAL SANT JORDI (I)

Aquesta proper dimecres 23 és la diada de Sant Jordi, i és tradició regalar una rosa i/o un llibre. Des del Blog vull presentar-vos cada dia (dilluns, dimarts i dimecres) tres llibres sobre salut, alimentació i activitat física respectivament.


En un moment en que les editorials exprimeixen al màxim els recursos que tenen per oferir les seves novetats, jo us presento llibres que fa temps que s'han publicat, però no per això són menys interessants. L'únic objectiu que tinc és donar-vos un ventall més gran d'opcions si tenieu en ment comprar algun llibre sobre aquestes temàtiques.

"El cos té les seves raons" i "El cau del tigre", de la Therèse Bertherat , una fisioterapeuta francesa creadora de l'antiginasia. Són dos llibres que ens ofereixen un visió molt particular del nostre cos, exercicis per millorar-ne la nostra consciència corporal i múltiples metàfores per entendre que si nosaltres mateixos no ens fem responsables del nostre cos... qui ho ha de fer??




"L'evidència del cos" de l'Antoni Munné, un terapeuta creador de la Microgimnasia. Un llibre que proporciona bastants consells per cuidar el nostre cos , amb exercicis pràctics per fer amb un mateix que ens poden ajudar en entendre millor com és comporta el nostre cos en el dia a dia.


Demà intentaré oferir-vos algun altre llibre interessant sobre alimentació (sempre des del meu punt de vista, és clar) . També comentar-vos que a partir d'ara les enquestes les faré durar un parell de setmanes per intentar aconseguir més vots i els resultats a comentar siguin més fiables.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada