Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

ESPECIAL SANT JORDI (II)

Continuem l'especial Sant Jordi amb tres llibres sobre alimentació que crec que estan força bé:

"Eres lo que comes" de la Dra. Gillian McKeith. Com diu el títol l'aurora ens diu que som responsables del nostre cos i d'allò que li donem de menjar. Ofereix consells contra l'estrés, el sobrepés i molts problemes de salut derivats de l'alimentació, d'una manera molt entenedora i fàcilment llegible.





"La alimentación equilibrada" del Dr.Barnet Meltzer. Ens explica com influeix el menjar en els estats d'ànim. Com preveure els baixons emocionals, revitalitzar la teva energia, rendir al màxim durant el dia... ens ofereix taules dels 10millors aliments contra la depresió, la fatiga, l'ansietat... potser una mica més complex que l'anterior, amb valoracions poc convencionals sobre alguns aliments, però molt interessant!



"La curación espontània" del Dr. Andrew Weil. Encara una mica més trencador que l'anterior, ens mostra com és d'important l'alimentació pel nostre sistema inmunitari. No només per prevenir malalties, sinó també com poden millorar amb una alimentació adequada, inclús aquelles de més difíciul solució

Demà els últims llibres ,relacionats d'alguna manera amb l'activitat física. Fins demà!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada