Advertència

Aquest blog està sense actualitzar. Podràs trobar informació nova i actualitzada i saber qui sóc a:
www.fisioterapiaefis.com
MOLT IMPORTANT: "Tots els comentaris, exercicis o consells publicats en el blog són personals i en cap cas poden substituir la consulta d'un metge o professional de la salut ". Les fotos a partir del 2010 són extretes legalment de pàgines webs que permeten descarregar-les.

ESPECIAL SANT JORDI (III)

Feliç dia de Sant Jordi a tots/es!
Per finalitzar aquest modest "Especial Sant Jordi" que us he preparat, avui penjaré un breu comentari dels tres llibres sobre activitat física que faltaven:



"El métode Pilates" de Brooke Siler. No podia faltar un llibre sobre el métode de tonificació més de moda. És un llibre molt interessanr perquè a part de les fotografies i l'explicació dels exercicis estructurats en diferents nivells de dificultat, apareix també un dibuix de l'exercici amb detalls que fan més fàcil la comprensió. Tot i això, no us deixeu enganyar. No existeix cap métode que vagi bé per tot, aquest tampoc.







"Streching global actiu"de Philippe Souchard. Una manera diferent d'entendre els estiraments, la manera de realitzar-los i el moment de fer-los. També un visió trencadora de l'esport i l'activitat física, deixant clar els perjudicis que pot aportar una determinada activitat pel nostre cos. Hi ha dos llibres.








"Canastas sagradas" de l'actual entrenador dels Lakers i ex- Chicago Bulls Phil Jackson. Un llibre sobre bàsquet, però també sobre la filosofia "zen" que aplica aquest entrenador i que li ha permés aconseguir molts éxits esportius i de convivència d'equip amb súper -estrelles com Michael Jordan, Shaquille O'neal, Kobe Bryant... Molt recomanable, tant pels aficionats al bàsquet com als que no ho sou. Per cert, aquest llibre vaig deixar-li a algú i encara no m'ha tornat (muncu, liu??...)
Entre demà i divendres intentaré penjar algun consell i/o exercici. A més, espero les vostres consultes, dubtes, sugerències... al meu correu (manelpaz@gmail.com), per começar a preparar els continguts de la setmana vinent!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada